yazikusagi.com

Blog ve Web Sitelerinden Tanıtım Yazısı

Blog ve web sitesi sahipleri sitelerinin kazançlarından çok fazla şikayetçi olmaktadır. Bu konuda aslında haklılar. Çünkü Google adsense ülkemizde çok az ücret vermektedir. Google adsense dışında reklam olanakları var, ancak sitenizin kullanıcı dostu olması açısından tavsiye etmiyorum. 1 TL fazla kazanç sağlayacaksınız diye sitenizin kullanıcılarını uzaklaştırmaya gerek yok. Siteniz Google adsense üzerinden belli bir kitleye ulaştığında kazanç sağlayacaktır. Bu yüzden size tavsiyem Google adsense sitesine fazla girip ne kadar kazandım? Diye merak edip bakmaktan kendinizi en az 1 yıl alıkoyun. Bu yazımızda sizlere Google adsense dışında blog ve web sitelerinizden kazanç elde etmenizi sağlayacak olan tanıtım yazısı ve backlinkten söz edeceğim. Ayrıca sizlere tanıtım yazısı ile kazanç sağlayabileceğiniz site tavsiyelerinde bulunacağım.

Tanıtım yazısı nedir?

Tanıtım yazısı siteniz hakkında detayların yer aldığı yazıdır. Bu tanıtım yazısında seo açısından maksimum 3 adet link çıkışı verilmektedir.

Siteler tanıtım yazısına niye para verir?

Siteler backlink alabilmek için hoşlandıkları sitelerden tanıtım yazısı hizmeti alırlar. Kısaca backlink sizin sitenize referans verilmesidir. Kısaca sitenize uzun zamanda hit kazancı sağlayacaktır.

Tanıtım yazısını ben mi yazacağım?

Tanıtım yazısı satın alan kişiler genelde yazılarını kendileri sizlere vermektedir. Ancak elinde tanıtım yazısı olmayan kişilere makale yazarlığı hizmeti vererek ekstra ücret karşılığında tanıtım yazılarını siz hazırlayabilirsiniz. Ben makale yazarlığını 100 kelimesi 2 TL üzerinden gerçekleştirmekteyim. Dilerseniz daha düşük ücret ya da daha yüksek ücret ile hizmet verebilirsiniz.

Tanıtım yazılarını satabileceğiniz siteler

Bu aşamada sizlere internet üzerinden sitenize tanıtım yazısı almanızı sağlayacak kendimin de kullandığım siteleri vereceğim. Bazı sitelerin tanıtım yazısı dışında ekstra hizmetleri bulunmakta. Bunlara aşağıdan detaylı olarak erişebilirsiniz.

1-backlink.com.tr: Makale yazarlığı bölümüne 4 defa ilan vermeme rağmen hiçbirisi onaylanmadı. Ayrıca maillerine cevap vermemekteler. Ancak backlink, tanıtım yazısı satışı konusunda çok başarılı bir site. Sitenizi uygun kategoriye kayıt ederek, tanıtım yazısı satışı yapabilir ve internetten para kazanabilirsiniz.

2-bionluk.com: Her türlü alanda internet üzerinden freelancer olarak size iş imkânı sağlayan bir platformdur. Bu site üzerinde yeteneklerinizi pazarlayarak internet üzerinden para kazanabilirsiniz. Ayrıca blog ve web sitelerinize bu site üzerinden tanıtım yazısı bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yeni yetenek eklemek ve detayları girerek internet üzerinden para kazanmaya başlamak.

3-sadeceon.com: Benim en sevmediğim sitelerden birisidir. Nedeni ilan onaylama aşamasının zorluk çıkarması. İlanınız onaylanmadığı takdirde size otomatik mesaj geliyor. Otomatik mesaj doğrultusunda siteye mesaj atıyorsunuz, ancak bir yanıt gelmiyor.

4-hizlibul.com: Tanıtım yazısı, backlink satışı gibi konularda üstüne tanımadığım sitedir. Siteniz hakkında detayları vererek bu site üzerinden internetten para kazanabilirsiniz.

5-backlinks.com: Diğer sitelerin aksine yabancı bir sitedir. İngilizce bir siteniz var ise tanıtım yazılarınızı bu site üzerinden çok daha hızlı bir şekilde satmanız mümkündür. Türkçe siteler bu site üzerinden çok fazla satış gerçekleştiremeyebilir.

*Bu 5 adet tanıtım yazısı satışı yapılan site içerisinde en güvenilir olan kesinlikle bionluk.com sitesidir. Sosyal medya platformlarında yaptıkları reklam kampanyaları sayesinde şu anda bulundukları konuma gelmeyi başarmışlardır. Site üzerinde tanıtım yazısı dışında yeteneklerinizi pazarlamanız çok büyük bir ayrıcalık.


Yorumlar

Yapacağınız yorumlarda kendi fikirlerinizi belirtiniz. Sağdan soldan kopyala-yapıştır yapmayınız! Kimseye hakaret etmeyiniz! Gizlilik ve yorum kurallarımız için buraya tıklayınız.